Menu
Gildia Pióra na Patronite

bywam

bywam poetą
tak jak
bywa się w fotelu.

bywam
także w wannie pełnej wody-
taka sobie
ekskluzywna chwila.

bywam
w parku miejskim z pieskiem.

lubię bywać.

obok codzienności, obok
czajnika na gazie,

słowa z poetyckim pokryciem.

122 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
  • marka

    12 June 2010, 20:41

    Tak, to jest to, skromnie i z klasą.
    Pozdrawiam