Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szyba...

Bywam jak chłodna szyba
która perfekcyjnie odcina
w wielkim tłumie emocje
między prawda a obłudą

Często ociekam deszczem
pełnym bębniących myśli
gdzie tylko cieply uśmiech
może przywołać tęczę życia

Nie potrafie nie rzucić okiem
na zapadajacy co noc zachód
przypominający aż do bólu
uciekajacy przez palce czas...

09.03.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • fyrfle

    18 March 2014, 19:54

    Liryczne.

  • Breath...

    9 March 2014, 14:46

    Kochana, jesteś niesamowita. Uwielbiam Ciebie czytać.
    Pozdrawiam ciepło.

  • czarna mamba

    9 March 2014, 11:20

    świetny:)