Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bywa w życiu tak
że warto iść wspak.
Że trzeba być odważnym
i mocno o siebie walczyć.

Bywa w życiu tak
że zawodzisz się nie raz.
Że wciąż liczysz tylko na siebie
obserwując samotne cienie.

Bywa w życiu tak
że postawiony krok wydaję się zbędny
a jest on początkiem
dobrego wstępu.

25 750 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!