Menu
Gildia Pióra na Patronite

Język wszystkich języków.

Były takie czasy,
Że kółka na piasku
Były też zamki

Były mgły i dymy
Nad wodą i My

Autostrada i winda
I niebosiężne schody
Byli całkowicie przemoczeni
I nie przemakalni i niestrudzeni
I Miłość pierwsza na ziemi
I księżyc, co Nas przemieni

To, co nadchodzi
To, co odchodzi
O co tu chodzi?

Miłość i zdrada
Złość i zniewaga

Cień światła
I blask cieni

Były prawie cztery minuty
Gdzie nie było jednej nuty
I to kocham i to znam
Tego nie posiadam
Lecz nikomu tego nie oddam

- - ..- --.. -. -.- .-

66 688 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!