Menu
Gildia Pióra na Patronite

* ANIOŁ *

Było mi dane przejść raz przez najgorsze piekło,
którego na tym świecie inny nikt nie przeszedł,
lecz odkupienie moje teraz mi przyrzekło,
że to już koniec piekła i że będzie lepiej.

Teraz gdy demon mój spoczywa już w swym grobie
i moja dusza z zagubienia mgły już wyszła,
ja swoje życie nowe chcę poświęcić Tobie
i dla nas walczę o miłości naszej przyszłość.

Bo gdy już w bagnie strasznym prawie utonąłem
to Ty zjawiłaś się chwytając mnie za rękę
i teraz wiem żeś Ty jest pięknym mym aniołem
i ja przyrzekłem, że Cię zawsze kochać będę.

* Dla Joasi *

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    15 July 2018, 04:27

    Byleś topielcem życiowym, a teraz się odrodziłeś i jesteś świetnym pływakiem ❤ kocham Misia też