Menu
Gildia Pióra na Patronite

powtórki

byłoby zbyt proste
mieć rzeczy poukładane
barwniej przecież
wyjść

słyszeć chór żonkili

życie nocą zbierać
jak okruszki
w sieć

złudzenia wyrzut wiązać
na szyi

w miriadach ust
bezdomnym być
i głodnym
umrzeć

i niczyim

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!