Menu
Gildia Pióra na Patronite

"***"

Było tak pięknie,
Lecz się zniszczyło.
Czy moje szczęście
Złudzeniem było.?
Czy moje szczęście
Zniszczyłam sama.?
Byłam Kochana
Lecz czy kochałam.?
Wciąż myślę o tym,
czemu skończyłam..
Czy warto było w ogóle zaczynać
Znów poleciały łzy, znów są strapienia..
Nieczyste myśli, nieporozumienia..
Zamknięty rozdział z mojego życia..
Czy kiedyś zapomnę?
Wątpię.. Nie oszukam życia..

4248 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!