Menu
Gildia Pióra na Patronite

Problemy

Było sobie trochę ludzi,
I wszyscy oni mieli problemy.
Jednego Pana syn był niemy,
A Pani była chora,
Na co? Nie wiemy...
Była sobie mała córeczka pewnych rodziców,
Jednak urodziła się niewidoma,
Jednak prędko nie skona!
A wśród wszystkich tych problemów - szczęście,
Bo szczęśliwym można byc wszędzie,
I w każdej sytuacji...

2389 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!