Menu
Gildia Pióra na Patronite

było pięknie
zgasło światło
było cicho
było miło
zawsze, wszystko...
to już było
czasem będzie
nigdy nie jest
gdy jest jasno

1260 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!