Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Było lato...wakacje
był lipiec i sierpień
było gorąco.
Pachniało świeżo skoszonym sianem,
długie wieczory i
beztrosko spędzone dnie.
Każdy dzień dawał mi uśmiech i Ciebie...
Twoje spojrzenia.
Teraz tego nie ma...

735 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!