Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruch...

Było gorące lato
w tym też burze
i deszcz stukający
głośno o parapet

Teraz przyszedł
czas na pierwszą
świąteczną gwiazdkę
która nadaje magii

Niewielkim cudom
jakimi są dzielenie się
okruchem miłości
z drugim człowiekiem...

Wesołych Świąt! ;)

25.12.2015

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • krysta

    25 December 2015, 20:32

    bardzo ładnie...dziękuję :)
    wzajemności ślę... :) także życzenia w wierszu *magia świąt*