Menu
Gildia Pióra na Patronite

Było
Co było minęło
Czasem nie wiem skąd się wzięło
Przyszło...
Zniszczyło plany...na życie
Nie pamiętaj!
Nie pamiętaj tego
Tego złego...niedobrego
Pozbieraj się!

Życie
Czeka na ciebie
Coś mi szepcze do ucha
Moja dusza nie słucha...
Chora...

Blizna zostanie na zawsze
Zostawiła ślad
Niepewności
Niepowodzeń
Urojeń
Zazdrości...

Boli serce moje
Może jest nas dwoje?

Ciało i dusza...

Dusza chora

Ciało umiera...

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • 28 July 2011, 13:49

    Było...minęło.........
    Czas na nowe, gdy serce...gotowe..

    Pozdrawiam cieplutko :)))