Menu
Gildia Pióra na Patronite

o tych dwojgu

Byli tylko dla siebie
żyli tylko w swoim świecie.
Dwie dusze połączone żądzą pragnienia
potrzeba absurdu dalszego ciągnienia.
Nikt nie wiedział o ich tajemnicy śmiertelnej
bo poczuli smak wolności cielesnej.
Jedna noc sytuacje zmieniła
on nie chciał znać dziewczyny,która go zdradziła.
Jej rany było widać na ciele,
które zadali jej niby przyjaciele.
On szuka pocieszenia w innej kobiecie,
bo nie chce pamiętać o tej jedynej dziewczynie na świecie.
Ona cierpi w skrycie sama,
bo uważa,że tak powinna robić każda dama.
Jak kończy się dla nich ta historia cierpiąca??
czekają aż spotka ich miłość goniąca..

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
  • marka

    22 May 2010, 20:55

    Piękna i smutna historia.
    Ciekawy wiersz, daje do myślenia.
    Pozdrawiam i życzę takich następnych, wielu...