Menu
Gildia Pióra na Patronite

byli ona i on
on kochał ją
ona jego kochała
wzięli ślub
potem rozwód

2212 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!