Menu
Gildia Pióra na Patronite

Boli...

Byłeś życia miłością i serca biciem
Właśnie z Tobą budzić się o świcie
Chciałam i chce nadal, o ma naiwności
Nie da się zapomnieć o takiej miłości

Nie rozumiem ani jednego słowa
A słowami Twoimi zalana ma głowa
Wszystko przecież gestami wyznałeś
Wyznałeś mi Luby, że szczerze kochałeś...

2473 wyświetlenia
40 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!