Menu
Gildia Pióra na Patronite

historia o nas

byłeś zbyt nieobecny
by być widzialnym

a jednak oprócz mnie
był ktoś jeszcze
kto wydobył z ciebie
wszystkie historie

odkąd odszedłeś
stałam się kolejnym rozdziałem
który włożysz między kartki

146 970 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących