Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na co czekasz

Bądź znów moim oddechem
Tracimy każdy dzień i noc
Duszę się bez Ciebie
A tęcza zatacza kolejne koło
Pamietasz ?
W deszczu skakaliśmy z radości
Namaluj znów mój uśmiech w kałuży
Brakuje mi Ciebie
Pozwól aby wróciła nasza Miłość
Codziennie cała umieram
Nie czujesz?
Księżyc jest moim „Ty’’
Słońce jest „Tobą’’
Gwiazdy
Nawet burza
Czy wczorajszy deszcz
Wystarczy , że znów powiesz Kocham
Pragnę
Uwielbiam
A moje serce zrobi się czerwone
Wróci oddech
I powietrze się oczyści
Na co czekasz…

Thebestkasiaa 30.07.2016

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    30 July 2016, 21:41

    Dziękuję :)
    Krisso
    Magosiaa
    Pozdrawiam Was serdecznie :) :)

  • Magosiaa

    30 July 2016, 13:37

    Jakie to piękne aczkolwiek smutne :)
    Pozdr. Kasiu :)

  • Krisso

    30 July 2016, 01:30

    Nie wiem co on się jeszcze zastanawia :))))
    Wymowny wiersz :)))) Jak coś daj znać ;)))))
    Śpij Słodko Kasia :)))