Menu
Gildia Pióra na Patronite

do zobaczenia

byłeś zbyt wyraźny
by w ciebie uwierzyć
zbyt blisko przy mnie stałeś
by za tobą biec

a jednak mimo wszystko
czasem mi się śniłeś

i dopiero wtedy
zaczynałam tęsknić
za kimś kto potrafił
tak po prostu
być

137 919 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • mill

    13 June 2015, 15:01

    ..to ja dziękuję :)....

  • giulietka

    13 June 2015, 12:10

    Dziękuję za odwiedziny, Tobie Hann szczególnie;)
    Pozdrawiam.

  • mill

    13 June 2015, 08:06

    ....śliczny ;)

  • klemens

    26 April 2015, 15:44

    dokładnie:)). to czas pokazuje czego warci sa ludzie..

  • Sierjoża

    26 April 2015, 15:00

    Dzięki; ) Miłego!