Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

byłeś tak blisko
bałam się dotknąć

jesteś tak daleko
dotykam, obejmuje

członkami wyobraźni
po twym ciele wędruje

bałam się odezwać
byś nie spłoszył mnie jak sarny

byś nie zgasił mych nadziei

łatwopalnych

7346 wyświetleń
71 tekstów
8 obserwujących
  • BO.TAK.

    24 October 2013, 18:44

    miło mi, dziekuje bardzo!

  • BO.TAK.

    23 October 2013, 23:14

    Dziękuję..:)

  • M.Chocolate

    23 October 2013, 23:04

    Przyniósł mi na myśl słowa piosenki:

    "Jedyne co mam to złudzenia, że mogę mieć własne pragnienia..."

    Bardzo mi się podoba.