Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byłeś

Byłeś narkotykiem
Teraz na odwyku każdy wdech
daje zastrzyk nikotynowej trucizny
daje przyjemność, ale nie zaspokojenie
Byłeś światem
teraz to tylko wspomnienie
Apokalipsa uczuć
bezpowrotny koniec
Byłam
Teraz została tylko bezsenność
okalana srebrnym globem

2612 wyświetleń
36 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!