Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Nie ma"

Byłeś...
Czule włosy odgarniałeś.
Łobuziarsko mnie wkurzałeś.
Kiedy ust Twych szukałam,
zadziornie się uśmiechałeś i mówiłeś:
"Nie ma".
Lecz po chwili sam mnie całowałeś.
Byłeś...
Mocno mnie trzymałeś...
Świat do góry nogami ukazywałeś.
I cichym szeptem słowa przekazywałeś.
Byłeś....
Zawsze.
Na zawsze.
I nigdy więcej...
Teraz ja szepcze cicho....
"Nie ma"

39 410 wyświetleń
324 teksty
77 obserwujących
  • NaRcYzek

    16 May 2011, 15:26

    będzie dobrze:D

  • NaRcYzek

    16 May 2011, 15:20

    heh miło,ze tak uważasz...
    pisze co czuję...terazmoze jest przyjemny,ale kiedyś przyjęcie tego,ze już "nie ma" było trudne;];]

  • NaRcYzek

    16 May 2011, 15:17

    haha jeżeli tak uważasz;p