Menu
Gildia Pióra na Patronite

ZGASŁE UCZUCIA

Byłem momentem który przeminął
świeczką zgasłą w podmuchu
Krzykiem co w ciszę zmienił
słowa pełne uroku

W twych oczach cała nienawiść
wylewa się niby łzy
Chcesz bym też ją poczuł
słony smak tamtych dni

Nadal wierzysz, że kiedyś powróci
słodki zapach ten,
a samotności miesiące
przekreśli jeden szczęśliwy dzień...

57 132 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
  • Irracja

    5 May 2023, 12:45

    ... tak, nadal wierzę w to...