Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ludzki Wrzask.

Byłem
jestem
nie będzie mnie
przepadnę
jak wrzask w mglistym lesie przepadam
powoli- z wolna
jakbym chciał i nie chciał
jakbym umierać chciał
w tym krzyku nieskończoności

Umieram w człowieku
człowiekiem jestem
nie krzykiem
choć krzyk jak człowiek

Pisane na kolanie...

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    29 January 2020, 14:53

    Wow dzięki za odwiedziny! Nadal krzyczę...

  • fyrfle

    29 January 2020, 11:41

    Jak tam po latach?

  • scorpion

    17 December 2017, 16:43

    Dzięki za chwilę, którą dla mnie poświęciliście, obyście krzyczeli jak najwięcej

  • fyrfle

    12 December 2017, 14:37

    Myślę, że podmiot liryczny nie wszystek umrze...

  • 12 December 2017, 12:57

    Doskonały.

  • kati75

    12 December 2017, 10:03

    bardzo dobry wiersz;)pozdrawiam

  • Adnachiel

    12 December 2017, 07:23

    Świetny!
    Pozdrawiam :)

  • onejka

    2 December 2017, 23:53

    pisz więcej ... na kolanie
    :)