Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczyć się przeszłości zgodnie z ruchem wskazówek zegara

Byle dalej od wpół do,
które milknie z czasem
i nie waha się wrócić
na swoje miejsce.

Kwadrans też boli -
nie można nic złożyć
z ćwiartek gubiących ułamki.

Tylko to, co równoległe
nie odbija się
szerokim echem,
jak głuchy telefon.

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących