Menu
Gildia Pióra na Patronite

kilka wersów

byłaś tuż obok
smakowałem powietrze
zapachem
twym przesiąknięte
gdy szeptem
serce w drżenie wprawiałaś

patrzę
w nocy ciemny horyzont

byłaś tuż obok
gdy budził się świt

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    30 May 2013, 13:27

    byles tuz obok
    gdy budzil sie swit
    i czulam twa błogosc
    i zapach twych słow

    :)tych kilka wersow a tak pieknie :)

  • scorpion

    30 May 2013, 12:15

    Ciemny horyzont- pierwsze skojarzenie to jakiś wielki grubas... ;] Nie obrażając grubasów, skojarzenie tylko :)

  • motylek96

    30 May 2013, 12:06

    ładny, tęskny...a może tylko stwierdzenie zaistniałego faktu...

  • Poleńka

    30 May 2013, 12:06

    nakreśliłeś ładne wersy :)