Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma już Ciebie

Byłaś moją muzą
Kobietą szczęściem
Miłością moją
Byłaś?

Jesteś
I będziesz
Mym wspomnieniem
Szczerego uczucia

Bez podejrzeń
Kłamstw
W zaufaniu
Radości naszej

Mam cząstkę Ciebie
W sobie
I życiu
Dziecka naszego

Śmierć mi Ciebie odebrała
Ale zostałaś w pamięci
Więc żyj kochana
Dopóki pamiętać będę

Dla IZY 26.10.2010 ś.p.

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
  • misiek45

    7 September 2012, 06:15

    Piękna choc smutna dedykacja i słowa w niej najważniejsze;..żyj kochana dopóki pamiętac będę. pozdrawiam