Menu
Gildia Pióra na Patronite

Była piękna

Była piękna
Jej usmiech rozświetłał mi drogę nocą
Była piękna
Księżniczka którą jak wozić to tylko złotą karocą
Była piękna
Piękno duszy połączone z pięknem ciała
Była piękna
Afrodyzjak którego zapachem oddychałam

Była piękna
I nikt nigdy nawet w snach jej nie dorównywał
Była piękna
Nawet gdy jej obraz przez łzy mi się rozmywał
Była piękna
Gdy patrzyłam jak ode mnie odchodziła
Była piękna..
Była taka piękna tego dnia gdy mnie zabiła

26 545 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • rastanatusia

    3 December 2017, 12:09

    Dziękuję za opinie.
    Tak "była piękna" - mogłabym powtórzyć to więcej razy.
    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    2 December 2017, 21:55

    Ośmiokrotnie piękna, to jest coś!

  • finezja

    2 December 2017, 20:54

    Bardzo mi się podoba nastrój wiersza i jego dramaturgia. Pozdrawiam.