Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozwiązłość

Byłam kiedyś cudza,
niewłasna i nieswoja...
Choć swojo się czułam
w obcych ramionach.

Pisaliśmy wtedy razem osobno
i po stosunku zmywaliśmy wodą
grzech niekochania.

Dziś pościel jest wolna
od potu i zmęczenia,
a ja ciągle nie mogę spojrzeć w lustro.

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 25 July 2011, 22:09

    Ehhh...

  • 25 July 2011, 21:45

    A ja mam jakiś fanklub? :))

    Dziękuję! :* :))

  • Akte

    25 July 2011, 21:23

    zapisuję się do Twojego fanklubu :)
    wiersz świetny, zresztą jak pozostałe

    pozdrawiam ciepło

  • 25 July 2011, 17:36

    Miło, że zajrzałeś :)
    Pozdrawiam...

  • awatar

    25 July 2011, 16:23

    to jest dobre, chociaż w drodze do łazienki widzę upuszczony kubek kawy,
    to jest dobre, chociaż biel pościeli przyciąga wspomnienia,
    dzięki za skojarzenia, pozdrawiam