Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płaszcz...

Byłam zupełnie naga
gdy otuliłeś mnie
płaszczem uczuć
parę lat temu

Nie bałeś się
drżących dłoni
które kurczowo
trzymałeś w swoich

Nie uciekłeś ani razu
kiedy szeptałam "Idź..."
zawsze byłeś i jesteś
moim gorącym wsparciem....

Mężu Dziękuję... ♥️

10.09.2021

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • wyspiarka

    12 September 2021, 19:44

    🙂
    I wszystko jasne...cieszę się bardzo, ze nosisz odzież szytą na miarę! 😉

    Pozdrawiam...po latach 😘