Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wolność

Byłam wolna jak ptak , lecz podcięto mi skrzydła
Nie zrobił tego nikt zły, ani osoba przebrzydła
Lecz dziękuję "jej" za to co uczyniła
Bo bo smutek mój schowała i radość odkryła ...

1370 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!