Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złamana

Byłam

Twoimi spierzchniętymi wargami
Impulsem namawiającym do grzechu
Domagającym się bezwstydnej czulości ciałem
Rytmiczą melodią płynącą z Twoich głośników
Strumieniem wody kiedy z nieba lał się żar

Jestem Twoim zagaszonym wyrzutem sumienia
Jestem Twoją ikoną własnej słabości
Jestem Twoim dogasającym papierosem
Jestem Twoją rozwiązaną krzyżówką

Tutaj jestem!
Ciągle tkwię w tym samym miejscu
Nie zmieniam niczego
Zostawiam Ci uchylone drzwi

2579 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
  • awatar

    7 August 2010, 18:53

    szukałem nastroju, nie wchodzę. pozdrawiam.

  • motylek96

    7 August 2010, 15:39

    Zabieram