Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byłam tutaj. W pełni, w całości, do końca.
Nie dało się dłużej zostać. To nic.
Można było lepiej, wyraźniej, mocniej?
Cóż to znaczy? Jak mierzy się życie?
A może nie jak, lecz kto? No właśnie.
Byłam tutaj. W pełni, w całości do końca...

Pamięci D.G., która odeszła, lecz pozostanie…

48 321 wyświetleń
413 tekstów
105 obserwujących
  • Naja

    6 September 2014, 10:02

    Dziękuję bardzo, że tutaj byliście. Razem ze mną.

    Pozdrawiam serdecznie :-)

  • dana1596

    28 August 2014, 10:35

    wzruszający...zatrzymał mnie