Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ta Przepaść

Byłam tam,

gdzie karmiono pustką
nadchodzących dni.

Odbierano codzienność,
odziewano w nicość.

Naznaczano tatuażem bezsilności,
obcinano skrzydła nadziei.

Byłam tam

Niewinna,
z żyletką uczuć na dłoni.

Tylko krok
oddzielał od przepaści
i wiecznego snu.

Byłam tam,
lecz wróciłam
przywrócona biciem Twojego serca.

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 5 November 2015, 20:18

    RedRose dokładnie tak, zwłaszcza dla tych przez których jest się kochanym :-)

  • RedRose

    4 November 2015, 23:54

    pięknie, warto żyć dla siebie i warto dla kogoś