Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

Byłam pewna tego, co czuję
Jednak dzisiaj mam mętlik w głowie

Cisza

Omijasz mnie okrężnym łukiem
I nie spojrzysz na mnie choć na minutę

Rzeczywistość

Teraz muszę sobie odpuścić
Aby uwolnić szczęście,
a smutek, porzucić

228 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących