Menu
Gildia Pióra na Patronite

powroty nie istnieją

byłam jak kartka z adresem
mieściłam się w kieszeni na powroty
ale one nie istnieją
zmieniłam swoje wnętrze
żebyś nie mógł trafić

pozostaję sobą
idealnym kłamstwem

iluzoryczną prawdą
która nie istnieje
a czasem się pojawia
i nie jest niczym więcej
od znaczenia które jej nadasz

11 952 wyświetlenia
86 tekstów
26 obserwujących
  • piórem2

    11 October 2022, 16:05

    Jakie to smutne i przerażające.

    • Starlight

      11 October 2022, 16:14

      ...i nieprawdziwe ;)

    • piórem2

      11 October 2022, 16:15

      Prawdziwe a jak