Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Byłam dla Ciebie całym światem
każdą troską, wiatrem, latem..
Byłam księżniczką,malutką wróżką
pszczółką ,szczęściem, słodziutką osóbką..

Twe ramiona były jak skrzydła , pozwalały się wspinać
kazały unikać cierpienia,krzywdy wybaczać..

Nauczyłaś mnie kochać..może nie do końca..
A teraz? rzucasz na mnie promienie znikomego słońca.

[*] Mam,8.6.10

6038 wyświetleń
31 tekstów
4 obserwujących
  • misiek45

    5 May 2012, 20:12

    Ładny wiersz,miłego wieczoru

  • agniecha1383

    5 May 2012, 14:04

    Podoba mi się również...pozdrawiam

  • R.A.K.

    5 May 2012, 13:56

    Ładne! :)
    Pozd...