Menu
Gildia Pióra na Patronite

Była księżniczka
Miała królestwo
Małe ale ładne
On był rycerzem
Miał zbroję i rumaka
Ot i bajka taka

2212 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
  • 22 June 2019, 15:36

    Ciekawa opinia, dziękuję.

  • 22 June 2019, 15:31

    erotyk, półka dolna

    albo bajka o dziewictwie i stosunku do niego, półka dolna, którą czasem warto odkurzyć...

  • 22 June 2019, 15:20

    Kochali się
    Szanowali
    Do nieba
    Bryczką pojechali

  • 22 June 2019, 15:13

    A gdzie morał owej treści
    Przyszłość młodych czeka jaka
    Jakich nam wyglądać wieści
    Przyszło sprzedać im rumaka