Menu
Gildia Pióra na Patronite

Była spragniona miłości
Spojrzenia w oczy, które jest
prawdziwe
Słów, które nie brzmią fałszywie
dziś ociekając słodyczą
A jutro gorzkim cierpieniem
W sercu tłumiła krzyk
W oczach czuła lzy

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!