Menu
Gildia Pióra na Patronite

W sieci namiętności

Była jego źródłem
Uczuć
Serce zawsze kwitło
Przy niej
Nie mógł czuć się źle
Niefajnie
Jakoś
Bo stworzyła mu azyl
Bezpieczeństwo
Zapewniła sobą
Dzięki temu mogła rosnąć
Dorodna
Dojrzała
Miłość

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!