Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekam

Była burza, ogromna burza
Pioruny, bezlitośnie trafiały we mnie
mój ból , Tobie obcy
otulał moją szyję

Burza ucichła.
Niebo nadal pochmurne ,
cicho płakało
wśród ludzi ,samotne
swojego szczęścia szukało .

6157 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • Cailleach

    25 April 2015, 16:32

    @Krysta : Dziękuję za każde Twoje dobre słowo :)

  • krysta

    24 April 2015, 21:30

    tęskny wiersz...

    uśmiech ślę :)