Menu
Gildia Pióra na Patronite

Winny samemu sobie

Był zagubiony, zniszczony psychicznie i duchowo
Był człowiekiem przegranym , ale mającym serce
Zapukał w drzwi i czekał, czekał na człowieka
Który mu je otworzy, który jest lepszy od niego
Nie spodziewał się kogo zobaczy...
Zobaczył samego siebie w latach dzieciństwa
Zrozumiał swój błąd, chciałby cofnąć czas ale nie mógł
Tęsknił za tym wesołym chłopcem, nie wiedzącym co to problemy
Zrozumiał że już się nie podniesie
Zatrzasnął drzwi i zakończył życie
Czując wiatr we włosach i wolność od problemów
Zrzucając się w przepaść

4824 wyświetlenia
39 tekstów
4 obserwujących
  • WhiteDeath

    18 May 2013, 18:24

    Boskie. Więcej takich! :)