Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój pierwszy raz

Był to kolejny zimny poranek,
a może i wieczór.
Nie ważne, byłem tam
i to się liczy.

Stłumiłem strach,
może nawet go trochę przydusiłem,
i miałem zamiar to zrobić,
byłby to mój pierwszy raz.

Byłem pewny tego co chce,
ale jak przyszło co do czego,
to coś kazało mi uciekać,
ale koledzy mnie nie puścili...

Teraz wiem, że zrobili to
dla mojego dobra
ale zanim mnie puścili w dół
na bungee..
to mogli mi line do nóg przywiązać...

830 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • Nadziana

    7 March 2010, 20:05

    Jakoś przyciągnął mnie ten tekst. Okazał się zaskakujący.