Menu
Gildia Pióra na Patronite

Był taki ptak...

Był taki ptak
O jego skrzydła uderzał wiatr

Był taki ptak
Jego pióra były zimne jak grad

Był taki ptak
Ponad mur z chmur
Wznieść się chciał

Był taki ptak
Co krwią płakał

Był taki ptak
Co za Tobą tęsknił

Był taki ptak
Co tej miłości Swej nie przeżył...

8306 wyświetleń
39 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!