Menu
Gildia Pióra na Patronite

czas

Był taki Pan nazywał się czas.
Ten Pan zmieniał wszystko, kwiatki w pyłek złamane serca w posklejane i złych ludzi w dobrych.
Był taki czas co leczył i zrzucał nieszczęścia.
Ten Pan czas potrafił zmienić ziemie w kamień, zwierzęta w ludzi, potrafił zminić wszystko.
Postanowił zmienić i mnie.
Był taki Pan czas

7218 wyświetleń
77 tekstów
1 obserwujący
  • Alkomatek

    27 April 2014, 11:09

    I przyszedł taki Pan Czas kiedy trzeba kogoś uświadomić.
    ANTYFISZKA!