Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajki - Mitomanki 18

Teksty z obrazami - Bajki - Mitomanki 18 - Sol 8
Bajki - Mitomanki 18 - Sol 8

Był sobie raz osiołek
durny że aż szkoda...
Każdy mógł mu dokopać
bo zapomniał że nie warto
ufać i kochać .
Pewnej szarej nocy
biedny skonał
by odpocząć od ludzi...

Morał - Bajki

Nie płacz proszę dziecino
bo nie warto to tylko
Puchatkowe opowieści
na lepsze jutro
zostaw swój uśmiech
bo osiołek ma lepiej
już nie cierpi wcale
żegnaj moja ptaszyno.

Z cyklu było sobie życie... cdn.

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!