Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

był śmiech
- nokturnem mnie wołasz
niebo pobladło słońce przygasło
- oczy twoje
płomień świecy topi
chowane pod piersią łzy
tulę kocyk
- pachnie jeszcze smółką

dlaczego...
- "Bóg tak chciał" *

słodkie sny Aniołku śnij
śpij syneczku spokojnie śpij

jak niemalże ja

S.P.
*cyt. z filmu "Bogowie"

15 październik dzień dziecka utraconego

40 783 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!