Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Po prostu być~~

Być z tobą zawsze
Nie bać się kochać
Czuć bicie serca
Śnić sny na jawie

Wiersze układać
Tańczyć z radości
Słuchać jak kocham
Mówisz przy kawie

Być tą jedyną
Wciąż zaskakiwać
Umieć wysłuchać
Gdy o to prosisz

Czasem z przekory
Być niezaradną
Będziesz mnie za to
Na rękach nosić

Odnajdziesz w duszy
Mej przyjaciela
Co ci doradzi
Zawsze zrozumie

Prawdę ode mnie
Zawsze usłyszysz
Taka już jestem
Pokochać umiem.

109 500 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • 19 April 2013, 10:39

    Fiu fiu. :)
    Miłego dnia. :)

  • Pechowa_

    19 April 2013, 09:56

    Kochana zabieram taki Skarb!
    Ruszyłaś Moje serce tym wierszem Anieele :)

  • słoneczniki

    19 April 2013, 08:44

    to po prostu bywa niesamowicie pożądane...