Menu
Gildia Pióra na Patronite

Byle tylko się nie minąć

Być zachwytem na jego twarzy
Powietrzem, oddechem

Na otwartej dłoni nieść nadzieję
Słów namiętnych

Być dla niego dzwiekiem
Nutą wibrujaca w powietrzu

Byle tylko się nie minąć

Gdy gwiazdy odczepione od nieba

Być dla siebie

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • RozaR

    26 May 2018, 21:19

    Na tyle wzniośle że -wystarczyłoby -
    ,,być jego gwiazdką'-

  • motylek96

    26 May 2018, 20:44

    Yestem, ba ciebie zawsze można liczyć.:*

  • 26 May 2018, 20:03

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))