Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być może...

Być może Cię kiedyś znowu zobaczę,
podejdę do Ciebie i rękę Ci podam...
A potem nad losem swym własnym zapłaczę,
gdy pójdziesz do niego... tak piękna i młoda...

I może spotkamy się potem raz jeszcze,
Ty będziesz już smutna w tym związku zbyt pustym,
ja będę zachłanny, przebiegną nas dreszcze
i razem wejdziemy w nasz ogród rozpusty?

6096 wyświetleń
28 tekstów
8 obserwujących
  • Pina92

    7 May 2012, 00:08

    Bardzo ładny wiersz.
    "być może kiedyś Cię jeszcze zobaczę"
    hm... często też tak myślę. chociaż może lepiej byłoby wiecej danej osoby nie oglądać i iść dalej zostawiając przeszłość za sobą.

  • Inel

    7 May 2012, 00:07

    A może ona nie będzie musiała zrozumieć dopiero po stracie?
    Piękny wiersz, choć wiele w nim smutku.
    Pozdrawiam. ;)