Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
42 386 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • sprajtka

    3 October 2014, 17:14

    Bez przytupu, ale dobrze że się pojawiłeś ze swoimi tekstami..".rozgrzekurwaszenie" mnie powaliło:)

  • danioł

    3 October 2014, 16:03

    zgadzam się, jak na mnie 'takie se'
    pozdrawiam

  • Gaia

    3 October 2014, 10:32

    Migawki,
    jak wyrwane z pamięci obrazy
    tylko czemu te są istotne, a nie inne
    i kto je układa...
    :)

  • danioł

    3 October 2014, 06:46

    oj ... byłem już wstawiony
    pozdr

  • .Rodia

    2 October 2014, 23:47

    no proszę
    sens

    dobre dobre

  • MyArczi

    2 October 2014, 23:39

    nigdy nie dałem sobie wmówić, że chaos to szczególny przypadek porządku

    ale rozgrzekurwaszenie nieco przekonuje

  • danioł

    2 October 2014, 22:45

    dobrze się czyta bo mam znamię
    cokolwiek bym napisał to będzie dob
    chcę prawdy
    czy coś ma sens

  • giulietka

    2 October 2014, 18:50

    Dobrze sie czyta
    Choc o zlych stronach istnienia

  • .Rodia

    2 October 2014, 18:19

    podsumowanie
    o ile mogłoby trzymać się kupy
    brzmi całkiem

    współistnienie to te słowo, zaraz przed właściwym byciem razem w jedno, o ile wgl takowe jest możliwe